10 maukasta ja terveellistä luonnonkasvia resepteineen

10 maukasta ja terveellistä luonnonkasvia resepteineen

S428

Yleisimpien Suomen luonnossa esiintyvien villikasvien tunnistamisen, säilömisen ja ruuanvalmistuksen opas nyt saatavilla!
Hortaohjaaja Visa Vilkunan teos on erinomainen kaikille, jotka ovat kiinnostuneet maukkaasta, terveellisestä ja helposti saatavilla olevasta puhtaasta lähiruuasta. Kirjassa on esitelty 10 yleisimpää kasvia, ja jokaisesta kasvista on mukana useita reseptejä. Runsaasti kuvitettu, selkeät ohjeet! 

13,40 €
Sisältää alv:n
Määrä
VARASTOSSA, TOIMITUSAIKA 1-3 VRK

Kuvaus

Luontomme tarjoaa laajan valikoiman maukkaita ja terveellisiä kasveja käyttöömme. Tähän oppaaseen on teoksen kirjoittaja, hortaohjaaja Visa Vilkuna, kerännyt yleisimmät luonnossamme villinä kasvavat ja vapaasti poimittavat kasvit, joilla on terveyttä ja hyvinvointia edistävät vaikutukset. Teoksessa kasvien tunnistaminen, kerääminen, säilöminen ja niiden käyttö ruuanvalmistuksessa käydään seikkaperäisesti läpi. Teoksessa on kymmenestä kasvista mukana useampia reseptejä ja vaihtoehtoa käyttötavoiksi. Näppärän kokoinen kirja on mahdollista pitää mukana luonnossa liikkuessa. Opi hyödyntämään maukasta ja terveellistä lähiruokaa!

Pehmeäkantinen kirja, mitat 179 mm x 109 mm x 10 mm

Tutustu tästä KatiK:n laatimaan kirjaesittelyyn Lasituvan Miniatyyrit-blogin "Kirjanurkassa": 
https://lasituvanminiatyyrit.blogspot.com/2024/02/opas-villikasvien-kaytosta.html

Tuotetiedot
Alfamer
S428

Lisätiedot

Kirjailija
Visa Vilkuna
Kustantamo
Alfamer
ISBN
9789524723558
Vuosi
2023
Kieli
Suomi
Tuotekoodi
S428
Sivumäärä
144
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa: