Toimitukset ja maksutavat

Toimitukset ja maksutavat


Tilaaminen

Voit tilata tuotteitamme suoraan kotiisi toimitettuna kotimaisesta verkkokaupastamme (ks. alla Tuotteiden toimitukset). Rekisteröitymällä asiakkaaksi löydät tilaustesi tiedot helposti asiakastililtäsi. Voit halutessasi tilata tuotteita myös ilman rekisteröitymistä. 

Tilaaminen ulkomaille

Verkkokauppamme kautta ei voi tilata ulkomaille. Mikäli tilaat tuotteita ulkomaille ota yhteyttä puhelimitse (09) 774 2810 tai sähköpostilla tilaus@alfamer.fi. Postikulut hinnoitellaan postin hinnaston mukaisesti.

Tuotteiden toimitukset

Verkkokaupan tuotteet ovat pääosin omassa varastossamme ja nopeasti toimitettavissa. Tilaukset lähetetään samana tai tilausta seuraavana arkipäivänä. Toimitusaika "Saatavilla" oleville tuotteille on noin 2-3 arkipäivää.Mikäli tuotteen kohdalla lukee "Tilaustuote", toimitusaika on tällöin yleensä noin 10-15 päivää.

Alle 3 cm paksut lähetykset lähetetään Postin pikkupakettina ja ne toimitetaan kotia saakka, sitä suuremmat postipakettina lähimpään postiin, josta ne voi hakea (postiennakkolähetyksissä lunastaa). 


Maksaminen verkkokaupassa

Maksettaessa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla on huomioitava, että Alfamer
toimii tällöin ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittajana, kun Paytrail Oyj toimii tällöin tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille.

Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on
maksun saaja ja vastaa näin ollen maksuihin liittyvistä reklamaatioista.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimituskulut

Verkkopankkimaksulla, luottokortilla ja muilla verkkokaupan valittavissa olevissa maksutavoilla maksettaessa 3,90 euroa/tilaus. 

Postiennakkona lähetettäessä 7,90 euroa/tilaus. Huom! Noutamattomista postiennakkolähetyksistä laskutamme 15,00 euroa. 

Toimituskulut Suomen ulkopuolelle hinnoitellaan Postin hinnaston mukaisesti.

Tuotteiden palautus ja reklamaatio

Muovituksista avaamattomilla käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen saapumispäivämäärästä.

Jos tilaamasi tuote on viallinen (tai esim. väärä korjausopas), pyydämme reklamoimaaan asiasta meille ja voit palauttaa tuotteen asiakaspalautuksena postin kautta. Liitä oheen lasku/kopio laskusta sekä ilmoita palautuksen syy. Otamme tarvittaessa yhteyttä.