Kuluttajalle

Toimituskulut

Luotettavaa postimyyntiä jo yli 40 vuotta.

Lähetyskulut ovat Luottokortilla tai verkkomaksuna Suomeen 3,90 €/tilaus. Postiennakolla lähetyskulut ovat 7,90 €/tilaus.

Tuotteilla 14 päivän palautusoikeus.


Toimitusehdot ja maksutavat


Tilaaminen

Voit tilata tuotteitamme kotiisi verkkokaupastamme. Internet-selaimesi on hyväksyttävä evästeet (eng. cookie) koneellesi.

Tilaaminen ulkomaille

Verkkokauppamme kautta ei voi tilata ulkomaille. Mikäli tilaat tuotteita ulkomaille ota yhteyttä puhelimitse (09) 774 2810 tai sähköpostilla tilaus@alfamer.fi. Postikulut hinnoitellaan postin hinnaston mukaisesti.


Toimitusehdot

Käsittelemme tilauksesi samana tai seuraavana arkipäivänä. Varastossamme olevat tuotteet lähetämme viimeistään yhden - kahden arkipäivän kuluessa joko pikkupakettina (kotiin toimitettuna) tai postipakettina tilauksen koosta riippuen. Jos tilaamaasi tuote on merkitty verkkokaupassamme "Tilaustuote" -merkinnällä, tilatun tuotteen/tuotteiden toimitusaika vahvistetaan sähköpostitse tai tekstiviestillä kun saamme tiedon kustantajalta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksettaessa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla on huomioitava, että Alfamer
toimii tällöin ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittajana, kun Paytrail Oyj toimii tällöin tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille.

Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on
maksun saaja ja vastaa näin ollen maksuihin liittyvistä reklamaatioista.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimituskulut

Verkkopankkimaksulla ja luottokortilla maksettaessa 3,90 euroa/tilaus. Jälkitoimituksista emme peri erillisiä toimituskuluja.
Postiennakkona lähetettäessä 7,90 euroa/tilaus. Huom! Noutamattomista postiennakkolähetyksistä laskutamme lähetys-, palautus- ja käsittelymaksuna 15,00 euroa. 

Toimituskulut Suomen ulkopuolelle hinnoitellaan postin hinnaston mukaisesti.

Tuotteiden palautus ja reklamaatio

Toimitetuilla käyttämättömillä tuotteilla on täydellinen 14 päivän vaihto/palautusoikeus tuotteen saapumispäivämäärästä.

Jos tilaamasi tuote on viallinen (esim. väärä korjausopas), voit reklamoida asiasta meille. Palauta viallinen/väärä tuote asiakaspalautuksena postin kautta. Liitä oheen lasku/kopio laskusta sekä ilmoita palautuksen syy. Otamme tarvittaessa yhteyttä.