Kuluttajalle

Toimituskulut

Luotettavaa postimyyntiä jo yli 40 vuotta.

Lähetyskulut ovat Luottokortilla tai verkkomaksuna Suomeen 3,90 €/tilaus. Postiennakolla lähetyskulut ovat 7,90 €/tilaus.

Tuotteilla 14 päivän palautusoikeus.


Info & Yhteystiedot


ALFAMER

Puh: (09) 774 2810

E-mail: tilaus(at)alfamer.fi
Y-tunnus: 2051547-4

Tukkumyynti

Puh. 09-774 2810

Sähköpostitilaukset: tilaus(at)alfamer.fi

Kustannustoiminta

Eija Sahlberg
sähköposti: etunimi.sukunimi(at)alfamer.fi

Esittely

Alfamer on auto- ja moottorialaan erikoistunut kirjankustannus-, maahantuonti- ja markkinointiyritys. Olemme harjoittaneet kustannustoimintaa ja kirjakauppaa Suomessa jo yli 40 vuotta.

Palvelemme asiakkaitamme verkkokauppamyynnillä ja jälleenmyyjiemme kautta ympäri Suomea.

Verkkokauppamme on jokaisen alan harrastajan mielenkiintoinen käyntikohde. Verkkokaupassamme on yli 6000 erilaista julkaisua tekniikasta, virittämisestä, historiasta mm. seuraavista aihepiireistä: Autot, moottoripyörät, kuorma-autot, traktorit, työkoneet, moottorikelkat, veneet, laivat, rautatiet, pienoismallit, lentokoneet, ilmailu, militaria sekä viritys, restaurointi, entisöinti, formula ja autourheilu. Unohtamatta remontointia, rakentamista ja puutarhaa.


Sivut toimivat parhaiten ajantasaisilla www -selaimilla. Jos sivut eivät näy oikein, pyri päivittämään selain uusimpaan versioonsa.


© Alfamer 2021. Näiden sivujen osittainenkin jäljentäminen ilman Alfamerin lupaa kielletään 8. päivänä heinäkuuta 1961 annetun tekijänoikeuslain nojalla.